“Takk for kjempebra foredrag i dag. Det er utrolig mange som har kommet bort i dag og skrytt av presentasjonen”

Referanser

Her er tilbakemeldinger jeg har fått på tidligere kurs og foredrag.

Presentasjonsteknikk:

«Vi i Tekna har hatt gleden av å ha Antje som kursholder flere ganger, ulike steder i landet, og medlemmene er strålende fornøyde. Kurset hun holdt i mitt distrikt fikk en snittskår på 5,8 (6 er maks), noe som er svært godt.»

Espen Nilsen, distrikskontorleder for Tekna Telemark og Vestfold

«Antjes kurs i presentasjonsteknikk styrker vår evne som offentlig virksomhet til å kommunisere målrettet, brukervennlig og relevant med innbyggerne.»

Sissel Hansgaard, Undervisningsbygg Oslo KF

"Antje holdt et totimers kurs for oss hvor fokus var kommunikasjon og formidling. Hun engasjerte alle i rommet med sin væremåte som er energisk, kunnskapsrik, reflektert, samlende og veldig inspirerende. Antje er en formidler som kan anbefales på det varmeste!"

Kristin F. Fredriksen, UiO, Institutt for spesialpedagogikk

"Inspirerende todagerskurs med god miks av innputt og praktisk utprøving. Nyttige redskap rett i fleisen. Deltakerne ga kurset et snitt på 5,7 av 6 mulige: Anbefales!"

Fredrik Lillestølen Ekren, seniorådgiver, Statped

« Antje holdt et tre timer foredrag for oss. Det vi synes var spesielt genialt med disse timene er at hun brukte sitt foredrag til å vise poengene i praksis. Det var klare og tydelige anbefalinger som ble illustrert med artige «bilder». Jeg vi anbefale Antje på det varmeste. Det er også svært tillitsvekkende at hun var godt forberedt på hva vi jobbet med og kunne navnene til oss som deltok.»

Trude Vestli, enhetsleder, KoRus-Øst

"Antje er en engasjerende og inspirerende foredragsholder som leser sitt publikum på en intuitiv og profesjonell måte."

Eli-Berit Lillesæter, Daglig leder ved læringssenteret, Edvard Munch VGS

«Antje gjennomførte et meget kreativt, orginalt og energigivende kurs som fikk oss til å tenke på rett fokus og de rette grepene når vi holder kurs».

Ståle Undheim, styreleder, NKF plan og miljø

"Antje eide salen under Karriereveiledningskonferansen, og overbeviste oss i Jobbaktiv.no. Hun anbefales :-)"

Knut Aarstein, prosjektleder, JobbAktiv

«Antje holdt et totimers kurs i presentasjonsteknikk for våre uterepresentanter. I følge deltagerne var dette det beste kurset i løpet av en ukes samling. Det var nyttig for alle som snakker mye offentlig, enten man vegrer seg eller er en erfaren taler. Kurset inneholdt masse gode og konkrete tips, formidlet på en enkel og upretensiøs måte. Deltakerne forteller at inntrykkene fra kurset vil sitte lenge i og at de garantert vil bruke tipsene neste gang de skal tale offentlig. Norsk Folkehjelp vil anbefale opplegget for større grupper av våre ansatte.»

Håkon Ødegaard, kommunikasjonssjef, Norsk Folkehjelp

«Antje er kunnskapsrik, kreativ og lett å samarbeide med. Hun har hatt en meget god forståelse av våre ønsker og behov, og levert dyktig og presist. Hun har en egen evne til å inspirere og engasjere mennesker rundt seg. Jeg gir Antje mine aller beste anbefalinger.»

Patricia Kaatee, politisk rådgiver, Amnesty International Norge

«Antje holdt kurs hos oss for sjakkinstruktører på østlandet, som inkluderte noen av Norges fremste sjakkinstruktører, sjakk-lærere, TV-kommentatorer og ildsjeler. På to timer fikk vi alle sterk inspirasjon, og ikke minst mange konkrete og praktiske tips, som hjelper oss i hverdagen som kursholdere.»

Kristoffer Gressli, daglig leder ved Sjakkhuset og The Good Knight

«Antje holdt et tretimers kurs i publikumsorientert formidling for våre omvisere og pedagoger februar 2018. Antje skreddersydde innholdet til våre behov og holdt et meget inspirerende kurs! Nå kjenner vi oss bedre rustet til å få til god dialog med de besøkende»

Toril Rokseth, pedagogisk leder, Nobels fredssenter

«Antje holdt et svært engasjerende foredrag om presentasjonsteknikk for Tekna på vår sommeravslutning. Hun leverte et fengende foredrag fra første anslag som ble et samtaleemne utover kvelden. Med humor og bøtter av sjarm mestret hun utfordringen med en sammensatt målgruppe på en elegant måte og ga gode pedagogiske råd og tips til presentasjonsteknikk for små og store sammenhenger. Noe av det beste med å bruke Antje, var hennes interesse for å samarbeide og bli kjent med oss før foredraget. Hun tok til seg våre ønsker og flettet de fint inn i sitt foredrag.»

Nils Christian Børresen, rådgiver HR, Tekna

"Antje sitter på en utrolig kompetanse som gjorde henne i stand til å skreddersy et opplegg etter våre ønsker og vårt formål. Hun tilpasser seg sitt publikum på en magisk måte og klarer å få selv en gjeng trøtte studenter til å gnistre en tidlig søndag morgen. Antje har bygget broer mellom det teoretiske og det praktiske og med det klart å både motivere, inspirere og utvikle oss. Dialogpilotene anbefaler Antje Bomann-Larsen på det varmeste!"

Claudia M. Lorentzen Waage, Koordinator Dialogpilotene

"Antje har en formidlingsevne av de sjeldne, og arrangementet vårt ble tidlig fulltegnet. Hun engasjerte næringslivsfolk fra mange forskjellige bransjer og bedriftsstørrelser, som igjen kvitterte med toppkarakterer på evalueringen. Vi gir henne våre sterkeste anbefalinger!"

Næringsforeningen Haugalandet

"Antje har lært oss i OD å ta valg og holde budskapet enkelt, å "kakaofisere". Vi treffer målgruppen vår på en enkel og engasjerende måte!"

Julie Skøien, organisasjonsrådgiver, Operasjon Dagsverk

"Antje hold et inspirerende foredrag om presentasjonsteknikk for 90 deltakere under Makt og muligheter konferansen 2017. Tilbakemeldingene vi fikk fra deltakerne var at foredraget engasjerte og skapte etter refleksjon. De opplevde at de fikk noen nyttige verktøy for å kunne presentere egen organisasjon. Det var også viktig for oss at hun gjorde et grundig forarbeid og satte seg inn i hvilke organisasjoner hun skulle møte. Hun kom og tilbrakte noen timer på kvelden før, for å prate med deltakerne og bli bedre kjent. Vi kommer garantert til å benytte oss av hennes kunnskap igjen!"

Ellen Bachmann, leder Batteriet Oslo, Kirkens Bymisjon

"Vi har flere ganger siden 2012 hyret inn Antje til utvikling av formidlingsopplegg hvor vi ønsket dialog med publikum om etiske problemstillinger i kunsten. (…) Antje er enkel og tydelig å samarbeide med, og setter klare rammer rundt undervisningsoppleggene. Hun er spesielt god til å skape både tillit og engasjement hos deltakerne, en uvurderlig egenskap for å etablere en virkelig dialog, som er mer enn en enveissamtale mellom omviser og deltakere. Antje har urokkelig tro på dialogens muligheter, og at kunst kan brukes til å tenke med."

Marie Buskov, formidlingsansvarlig, Kunstnernes Hus

"Antje holdt nylig et utrolig lærerikt og engasjerende foredrag om presentasjonsteknikk for ledergruppen i AIESEC. Det merkes godt at hun sitter på mye praktisk kunnskap, som hun overleverer på en tydelig og ikke minst fengende måte. Vi føler oss enda bedre rustet til å holde konferanser og gleder oss til å ta i bruk det vi har lært. På vegne av AIESEC gir vi våre varmeste anbefalinger til Antje som foredragsholder."

Louis Repain, daglig leder i AIESEC Norge

«Antje holdt et kurs for oss på 657 Oslo i dag, og hun var både innsiktsfull og inspirerende. Hun holder energien oppe i gruppa - som i dag var på ca 60 personer - samtidig som hun er avslappet og underholdende. Gode og praktiske råd for alle nivåer av tilskuere, og godt forberedt presentasjon. Publikum jublet under applausen. Anbefales!»

Anniken Fjelberg, grunnlegger 657

"Da skolene stengte i mars 2020, holdt Antje Bomann-Larsen, på oppdrag fra NKUL (Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring), et glimrende live-foredrag for lærere om det å formidle til elevene sine gjennom kamera. Hun bidro selv aktivt i markedsføringen og over 250 fikk med seg foredraget "live" i Zoom. I tillegg har opptaket per nå over 1200 avspillinger på YouTube, og det tallet vokser jevnt og trutt. Antje ga verdifulle tips om det å forberede og gjennomføre web-presentasjoner. I deltakerevalueringen fikk hun en gjennomsnitts-score på imponerende 4,7 av 5 mulige."

Haakon Aasprong, Prosjektleder NKUL, NTNU

«Antje holdt et inspirerende kurs i vertskap og presentasjonsteknikk for de som jobber mot publikum på et museum/vitensenter. Hun gjorde det relevant med gode eksempler, refleksjoner, spekket med mye entusiasme og humor»

Håvard Heggelund, Norsk Teknisk Museum/Oslo vitensenter

«Antje holdt foredraget "Hold magiske presentasjoner!" for publikum på Deichman Hovedbiblioteket, og måten hun formidler på og gir publikum nyttige verktøy til noe som er så universelt og evig aktuelt er fantastisk. Et godt eksempel er når Antje engasjerte salen til dialog med hverandre, hvor de ikke enset at Antje prøvde å få kontakt igjen. Anbefales til alle, uansett yrke, bakgrunn eller erfaring.»

Brage Tuflåt Bjerke, Deichman Hovedbiblioteket

«Antje holdt et inspirerende foredrag for våre bedriftene i Inkubator Salten april 2018. Hun er en engasjerende foredragsholder som gjør presentasjonsteknikk forståelig og interessant!»

Ingrid Sommerli, KunnskapsParken Bodø

«Antje holdt foredrag i presentasjonsteknikk for oss i mars 2018 og hun var utrolig flink til å tilpasse seg til vår gruppe og våre behov. Med en fin blanding av konkrete eksempler og praktiske råd formidlet hun både kunnskap og latter. Hun har en veldig god tilstedeværelse og hadde satt seg godt inn i hvem vi er og hva vi ønsket av foredraget. En fin opplevelse!»

Anita Pedersen, Novartis

“Antje held a lecture from us today with Creative Mornings Oslo and it was absolutely phenomenal! She is charming, charismatic, eloquent, and adorable! Highly recommend for whatever public speaking arrangement you are having.”

Elizabeth Ramsey, Host for Creative Mornings Oslo

"Antje Bomann-Larsen er en engasjert og kunnskapsrik foreleser med utradisjonelle og effektive tips for alle som jobber med formidling."

Oddvar Thorsen, programansvarlig, Deichmanske bibliotek, Tøyen

«Antje holdt et strålende foredrag for SAIH på vår sommercamp for våre frivillige aktivister. Med bruk av humor og personlige historier holdt hun oppmerksomheten til hele forsamlingen fra ende til annen. Foredraget hennes fungerte først og fremst som inspirasjon og motivasjon til å tørre å gå opp på en scene og holde foredrag - og det er akkurat det man trenger. Helt topp!!»

Inga Marie Nymo Riseth, leder SAIH

Andre temaer:

«Antje holdt et foredrag for om lag 100 studenter på Høyskolen Kristiania som studerer HR. Foredraget, som handlet om diskrimineringslovverket, var både engasjerende og faglig solid. Hun er så god til å aktivisere tilhørerne, også i et tradisjonelt auditorium! Antje forener grundige forberedelser med et smittende engasjement på scenen og anbefales!»

Elin Ørjasæter, førstelektor, Høyskolen Kristiania

"Antje holdt et 4-timers kurs for 25 ledere av frivilligsentraler i Akershus, november 2017 med tittelen «Kulturmøter og flyktninger». Antje er en superdyktig formidler som byr på seg selv. Kurset var inspirerende og levende med masse relevant kunnskap om kulturforskjeller. Deltagerne ga kurset terningkast 5,7 på evalueringen."

Berit Sandvig, leder Vestby Frivilligsentral og Ragnar Heide, leder Aurskog-Høland Frivilligsentral

«Antje holdt et foredrag om mangfoldsledelse og diskrimineringslovverket for ca. 50 museumsledere under Det nasjonale museumsmøtet i Fredrikstad 29. mars 2017. Med hennes smittende engasjement ble det høy deltagelse fra salen. Vi fikk en god og oppklarende gjennomgang av regelverket, og tilbakemeldingene fra publikum i etterkant var svært gode.»

Even Ødegaard, styreleder seksjon for museumsledelse, Museumsforbundet

«Vi er glade for at våre frivillige fikk muligheten til et kurs med Antje. Vi fikk mange tilbakemeldinger om at det var inspirerende og tankevekkende. De frivillige var veldig godt fornøyd med denne typen påfyll.»

Bærum Frivilligsentral

«Takk for en flott dag i Frogn kommune. Du leverte! Du har en utmerket måte å tilpasse deg publikum og gir et fint innblikk og forståelse for hvordan ting er som de er. Anbefales på det varmeste!»

Gro Paulsen, Frogn Frivilligsentral

«Antje er en ypperlig foredragsholder! Solid faglig forståelse, levende engasjement og veldig flink til å aktivere tilhørerne. Antje holdt et foredrag om mangfoldsledelse og diskriminering for HR staben i Nofima. Hun kan anbefales på det varmeste hvis man ønsker innsikt og læring i viktige, men til dels krevende temaer.»

Johnny Olsen, HR-direktør, Nofima

"Antje leverte et minnerikt og inspirerende foredrag som var svært relevant og nyttig for vårt arbeid med ungdom, kritisk tenkning og etikk. Antje hadde stålkontroll på sine tilhørere og fikk opp temperaturen i diskusjonene gjennom en veldig engasjerende øvelse. Hun avsluttet vårt lange helgeprogram med et smell! Tusen takk! Anbefaler Antje på det varmeste!"

Daniel H.Nystad, organisasjonssekretær HEF Østfold
Kine Kvernbråten, instruktør HEF Østfold
Camilla Kristiansen, instruktør HEF Østfold

«Antje har god oversikt og kompetanse på feltet mangfold. Hun ga oss en god og inspirerende introduksjon til problemstillingene knyttet til mangfold, og en rask og god oversikt over de juridiske bestemmelsene på området. Hun bidrar med energi og engasjement i sin interaksjon med deltakerne og i sin tilnærming til stoffet. Anbefales!»

Grete Lindseth, avdelingsleder HR/personal, NIBIO

«Takk for kjempebra foredrag i dag. Det er utrolig mange som har kommet bort i dag og skrytt av presentasjonen.
Dette er noen av de tingene som ble sagt:
• Det var et kjempebra og skikkelig morsomt foredrag!
• Antje sitt foredrag skapte sjeldent høyt engasjement hos de ansatte.
• Gøy å se at hun er så engasjert og det smittet!
• Presentasjonen var utrolig fengende og engasjerende.
• Høyt faglig nivå både på stoffet som ble formildet og selve måten presentasjonen ble holdt på.
• Temaet er veldig relevant for veiledere i NAV og alle som jobber med arbeidsrettet oppfølging.
• Antje gjorde et komplisert og vanskelig regelverk både morsomt og lett å forstå.
• Dette er akkurat den typen faglig formidling med rom for refleksjoner som NAV trenger.
I lunsjen etter foredraget snakket alle om diskriminering 🙂 »

Tilbakemelding fra NAV Gamle Oslo

«Antje er en faglig dyktig og positiv person med masse kunnskap. Hun leverte et meget fantastisk foredrag som traff midt i blinken i forhold til vår bestilling. I tillegg en vannvittig humor, vi lo så tårene trillet. Hun klarte å inspirere og skape engasjement til å gjøre oss bevisste på om diskrimineringsloven. Hun er også meget hyggelig og jovial person. Anbefales på det varmeste!»

Integreringsrådgiver, NAV Østensjø

"Med sin motiverende stil innbyr Antje Bomann-Larsen til god refleksjon og skaper stort engasjement rundt et tema som er viktig for bla NAV-veiledere. Etter mitt skjønn er Antje med sin åpne og humoristiske opptreden èn av de bedre foreleserne vi har benyttet i vår fagutvikling."

Enhetsleder, NAV Grünerløkka

«Undertegnede og Norsk Folkehjelp har brukt Antje Bomann-Larsen som kursholder og eksterne veileder på tre forskjellige asylmottak.
Antje har egenskaper og kunnskap som gjør at hennes kurs/veiledning blir virkelighetsnær til kursdeltakernes arbeidshverdag. Hennes formidlingsevne gjør at deltakerne i stor grad er med på å forme kursene. Kursene med Antje er lærerike og underholdende.”

Jorid D. Bertelsen, mottaksleder Veumalléen asylmottak

Antje holdt et foredrag om diskrimineringsloven for 60 av våre ansatte i museums- og arkivbransjen. Det var imponerende hvordan hun holdt energinivået oppe på slutten av dagen og formidlet det tørre lovverket på en meget inspirerende måte. Antje fikk en rekke gode skussmål i etterkant fra våre medarbeidere og vi satt igjen med viktig lærdom formidlet på en underholdende måte. Anbefales!

Hanne Bügel, stabsdirektør i Vestfoldmuseene IKS

Ta kontakt

Legg gjerne igjen en uforpliktende forespørsel. Du kan også kontakte meg direkte på:

e-post: hei@antje.no

telefon: +47 938 59 163

  “Takk for kjempebra foredrag i dag. Det er utrolig mange som har kommet bort i dag og skrytt av presentasjonen”

  REFERANSER

  Her er tilbakemeldinger jeg har fått på tidligere kurs og foredrag.

  Presentasjonsteknikk:

  «Vi inviterte Antje Bomann-Larsen til å holde innlegg begge dagene på en todagerskonferanse om kommunikasjon. Det er det lureste vi har gjort på lenge.

  Borte var powerpointen og jåleriet. I steden opplevde vi en foredragsholder som fikk øyekontakt med oss, og holdt den. Dette var ekte tilstedeværelse på sitt beste. Det faglige traff midt i blinkeriet, i enda større grad enn jeg hadde håpet. Folk humret og lærte i et sjeldent samspill mellom humor, kløkt og fabelaktig formidling av solid kunnskap. Hennes personlige og undersøkende måte å møte mennesker på, gjør at hun treffer publikum bedre enn jeg knapt har sett maken til. Jeg bestilte en foredragsholder og fikk en kulturbygger med på kjøpet. Jeg unner alle å oppleve et foredrag eller to med Antje Bomann-Larsen.»

   – Håvard Paulsen, kommunikasjonsansvarlig Fontenehus Norge

  «Vi i Tekna har hatt gleden av å ha Antje som kursholder flere ganger, ulike steder i landet, og medlemmene er strålende fornøyde. Kurset hun holdt i mitt distrikt fikk en snittskår på 5,8 (6 er maks), noe som er svært godt.»

  –   Espen Nilsen, distrikskontorleder for Tekna Telemark og Vestfold

  «Antjes kurs i presentasjonsteknikk styrker vår evne som offentlig virksomhet til å kommunisere målrettet, brukervennlig og relevant med innbyggerne.»

   –  Sissel Hansgaard, Undervisningsbygg Oslo KF

  «Antje holdt et totimers kurs for oss hvor fokus var kommunikasjon og formidling. Hun engasjerte alle i rommet med sin væremåte som er energisk, kunnskapsrik, reflektert, samlende og veldig inspirerende. Antje er en formidler som kan anbefales på det varmeste!»

   – Kristin F. Fredriksen, UiO, Institutt for spesialpedagogikk

  «Inspirerende todagerskurs med god miks av innputt og praktisk utprøving. Nyttige redskap rett i fleisen. Deltakerne ga kurset et snitt på 5,7 av 6 mulige: Anbefales!»

   – Fredrik Lillestølen Ekren, seniorådgiver, Statped

  « Antje holdt et tre timer foredrag for oss. Det vi synes var spesielt genialt med disse timene er at hun brukte sitt foredrag til å vise poengene i praksis. Det var klare og tydelige anbefalinger som ble illustrert med artige «bilder». Jeg vi anbefale Antje på det varmeste. Det er også svært tillitsvekkende at hun var godt forberedt på hva vi jobbet med og kunne navnene til oss som deltok.»

   – Trude Vestli, enhetsleder, KoRus-Øst

  «Antje er en engasjerende og inspirerende foredragsholder som leser sitt publikum på en intuitiv og profesjonell måte.»

   – Eli-Berit Lillesæter, Daglig leder ved læringssenteret, Edvard Munch VGS

  «Antje gjennomførte et meget kreativt, orginalt og energigivende kurs som fikk oss til å tenke på rett fokus og de rette grepene når vi holder kurs».

   – Ståle Undheim, styreleder, NKF plan og miljø

  «Antje eide salen under Karriereveiledningskonferansen, og overbeviste oss i Jobbaktiv.no. Hun anbefales :-)»

   – Knut Aarstein, prosjektleder, JobbAktiv

  «Antje holdt et totimers kurs i presentasjonsteknikk for våre uterepresentanter. I følge deltagerne var dette det beste kurset i løpet av en ukes samling. Det var nyttig for alle som snakker mye offentlig, enten man vegrer seg eller er en erfaren taler. Kurset inneholdt masse gode og konkrete tips, formidlet på en enkel og upretensiøs måte. Deltakerne forteller at inntrykkene fra kurset vil sitte lenge i og at de garantert vil bruke tipsene neste gang de skal tale offentlig. Norsk Folkehjelp vil anbefale opplegget for større grupper av våre ansatte.»

   – Håkon Ødegaard, kommunikasjonssjef, Norsk Folkehjelp

  «Antje er kunnskapsrik, kreativ og lett å samarbeide med. Hun har hatt en meget god forståelse av våre ønsker og behov, og levert dyktig og presist. Hun har en egen evne til å inspirere og engasjere mennesker rundt seg. Jeg gir Antje mine aller beste anbefalinger.»

   – Patricia Kaatee, politisk rådgiver, Amnesty International Norge

  «Antje holdt kurs hos oss for sjakkinstruktører på østlandet, som inkluderte noen av Norges fremste sjakkinstruktører, sjakk-lærere, TV-kommentatorer og ildsjeler. På to timer fikk vi alle sterk inspirasjon, og ikke minst mange konkrete og praktiske tips, som hjelper oss i hverdagen som kursholdere.»

   – Kristoffer Gressli, daglig leder ved Sjakkhuset og The Good Knight

  «Antje holdt et tretimers kurs i publikumsorientert formidling for våre omvisere og pedagoger februar 2018. Antje skreddersydde innholdet til våre behov og holdt et meget inspirerende kurs! Nå kjenner vi oss bedre rustet til å få til god dialog med de besøkende»

   – Toril Rokseth, pedagogisk leder, Nobels fredssenter

  «Antje holdt et svært engasjerende foredrag om presentasjonsteknikk for Tekna på vår sommeravslutning. Hun leverte et fengende foredrag fra første anslag som ble et samtaleemne utover kvelden. Med humor og bøtter av sjarm mestret hun utfordringen med en sammensatt målgruppe på en elegant måte og ga gode pedagogiske råd og tips til presentasjonsteknikk for små og store sammenhenger. Noe av det beste med å bruke Antje, var hennes interesse for å samarbeide og bli kjent med oss før foredraget. Hun tok til seg våre ønsker og flettet de fint inn i sitt foredrag.»

   – Nils Christian Børresen, rådgiver HR, Tekna

  «Antje sitter på en utrolig kompetanse som gjorde henne i stand til å skreddersy et opplegg etter våre ønsker og vårt formål. Hun tilpasser seg sitt publikum på en magisk måte og klarer å få selv en gjeng trøtte studenter til å gnistre en tidlig søndag morgen. Antje har bygget broer mellom det teoretiske og det praktiske og med det klart å både motivere, inspirere og utvikle oss. Dialogpilotene anbefaler Antje Bomann-Larsen på det varmeste!»

   – Claudia M. Lorentzen Waage, Koordinator Dialogpilotene

  «Antje har en formidlingsevne av de sjeldne, og arrangementet vårt ble tidlig fulltegnet. Hun engasjerte næringslivsfolk fra mange forskjellige bransjer og bedriftsstørrelser, som igjen kvitterte med toppkarakterer på evalueringen. Vi gir henne våre sterkeste anbefalinger!»

   – Næringsforeningen Haugalandet

  «Antje har lært oss i OD å ta valg og holde budskapet enkelt, å «kakaofisere». Vi treffer målgruppen vår på en enkel og engasjerende måte!»

   – Julie Skøien, organisasjonsrådgiver, Operasjon Dagsverk

  «Antje hold et inspirerende foredrag om presentasjonsteknikk for 90 deltakere under Makt og muligheter konferansen 2017. Tilbakemeldingene vi fikk fra deltakerne var at foredraget engasjerte og skapte etter refleksjon. De opplevde at de fikk noen nyttige verktøy for å kunne presentere egen organisasjon. Det var også viktig for oss at hun gjorde et grundig forarbeid og satte seg inn i hvilke organisasjoner hun skulle møte. Hun kom og tilbrakte noen timer på kvelden før, for å prate med deltakerne og bli bedre kjent. Vi kommer garantert til å benytte oss av hennes kunnskap igjen!»

   – Ellen Bachmann, leder Batteriet Oslo, Kirkens Bymisjon

  «Vi har flere ganger siden 2012 hyret inn Antje til utvikling av formidlingsopplegg hvor vi ønsket dialog med publikum om etiske problemstillinger i kunsten. (…) Antje er enkel og tydelig å samarbeide med, og setter klare rammer rundt undervisningsoppleggene. Hun er spesielt god til å skape både tillit og engasjement hos deltakerne, en uvurderlig egenskap for å etablere en virkelig dialog, som er mer enn en enveissamtale mellom omviser og deltakere. Antje har urokkelig tro på dialogens muligheter, og at kunst kan brukes til å tenke med.»

   – Marie Buskov, formidlingsansvarlig, Kunstnernes Hus

  «Antje holdt nylig et utrolig lærerikt og engasjerende foredrag om presentasjonsteknikk for ledergruppen i AIESEC. Det merkes godt at hun sitter på mye praktisk kunnskap, som hun overleverer på en tydelig og ikke minst fengende måte. Vi føler oss enda bedre rustet til å holde konferanser og gleder oss til å ta i bruk det vi har lært. På vegne av AIESEC gir vi våre varmeste anbefalinger til Antje som foredragsholder.»

   – Louis Repain, daglig leder i AIESEC Norge

  «Antje holdt et kurs for oss på 657 Oslo i dag, og hun var både innsiktsfull og inspirerende. Hun holder energien oppe i gruppa – som i dag var på ca 60 personer – samtidig som hun er avslappet og underholdende. Gode og praktiske råd for alle nivåer av tilskuere, og godt forberedt presentasjon. Publikum jublet under applausen. Anbefales!»

   – Anniken Fjelberg, grunnlegger 657

  «Da skolene stengte i mars 2020, holdt Antje Bomann-Larsen, på oppdrag fra NKUL (Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring), et glimrende live-foredrag for lærere om det å formidle til elevene sine gjennom kamera. Hun bidro selv aktivt i markedsføringen og over 250 fikk med seg foredraget «live» i Zoom. I tillegg har opptaket per nå over 1200 avspillinger på YouTube, og det tallet vokser jevnt og trutt. Antje ga verdifulle tips om det å forberede og gjennomføre web-presentasjoner. I deltakerevalueringen fikk hun en gjennomsnitts-score på imponerende 4,7 av 5 mulige.»

   – Haakon Aasprong, Prosjektleder NKUL, NTNU

  «Antje holdt et inspirerende kurs i vertskap og presentasjonsteknikk for de som jobber mot publikum på et museum/vitensenter. Hun gjorde det relevant med gode eksempler, refleksjoner, spekket med mye entusiasme og humor»

   – Håvard Heggelund, Norsk Teknisk Museum/Oslo vitensenter

  «Antje holdt foredraget «Hold magiske presentasjoner!» for publikum på Deichman Hovedbiblioteket, og måten hun formidler på og gir publikum nyttige verktøy til noe som er så universelt og evig aktuelt er fantastisk. Et godt eksempel er når Antje engasjerte salen til dialog med hverandre, hvor de ikke enset at Antje prøvde å få kontakt igjen. Anbefales til alle, uansett yrke, bakgrunn eller erfaring.»

   – Brage Tuflåt Bjerke, Deichman Hovedbiblioteket

  «Antje holdt et inspirerende foredrag for våre bedriftene i Inkubator Salten april 2018. Hun er en engasjerende foredragsholder som gjør presentasjonsteknikk forståelig og interessant!»

   – Ingrid Sommerli, KunnskapsParken Bodø

  «Antje holdt foredrag i presentasjonsteknikk for oss i mars 2018 og hun var utrolig flink til å tilpasse seg til vår gruppe og våre behov. Med en fin blanding av konkrete eksempler og praktiske råd formidlet hun både kunnskap og latter. Hun har en veldig god tilstedeværelse og hadde satt seg godt inn i hvem vi er og hva vi ønsket av foredraget. En fin opplevelse!»

   – Anita Pedersen, Novartis

  “Antje held a lecture from us today with Creative Mornings Oslo and it was absolutely phenomenal! She is charming, charismatic, eloquent, and adorable! Highly recommend for whatever public speaking arrangement you are having.”

   – Elizabeth Ramsey, Host for Creative Mornings Oslo

  «Antje Bomann-Larsen er en engasjert og kunnskapsrik foreleser med utradisjonelle og effektive tips for alle som jobber med formidling.»

   – Oddvar Thorsen, programansvarlig, Deichmanske bibliotek, Tøyen

  «Antje holdt et strålende foredrag for SAIH på vår sommercamp for våre frivillige aktivister. Med bruk av humor og personlige historier holdt hun oppmerksomheten til hele forsamlingen fra ende til annen. Foredraget hennes fungerte først og fremst som inspirasjon og motivasjon til å tørre å gå opp på en scene og holde foredrag – og det er akkurat det man trenger. Helt topp!!»

   – Inga Marie Nymo Riseth, leder SAIH

  «Presentasjonen til Antje var en øyeåpner til å forstå hva som faktisk er en god presentasjon. Hun fikk oss til å forstå hvordan vi kan bruke oss selv i formidling av et budskap. Hun ga oss 5 konkrete råd til hvordan vi kan planlegge og gjennomføre digitale presentasjoner på en sånn måte at vi klarer å holde på tilhørernes oppmerksomhet. Samfunnsviterne NTNU gir henne våre sterkeste anbefalinger.»

   – Hanne Sandtorv, NTNU konferanser

  «Antje er en fabelaktig formidler. Hun holdt foredraget «hvordan holde magiske presentasjoner» for oss. Strålende og morsomt levert, vi lærte mye nyttig på kort tid, anbefales!»

   – Elisabet Mæland Fosse, Avdelingsdirektør, Patentstyret

  «Hun traff oss spot on. Formidlet stoffet på en enkel og inspirerende måte. Positive tilbakemeldinger fra alle deltakerne. – Anbefales!»

   – Kirsten Haugen, Manager Customer Training, Holte AS

  «Antje holdt to kurs i presentasjonsteknikk for oss i NAV IT, Arbeids- og velferdsdirektoratet, i forbindelse med avdeling Utvikling og Data sin fagdag. Vi hadde først et fysisk kurs i våre lokaler og senere også et direktesendt webinar til over hundre deltagere. Antje sitt opplegg har blitt tatt meget godt imot og vi er meget fornøyde med hva Antje levert. Vi satte spesielt stor pris på at Antje viste interesse i faget vårt og var forberedt på publikummet hun skulle prate til. Jeg kan derfor trygt anbefale henne til alle som ønsker en inspirerende kursholder.»

   – Dervis Mansuroglu, Kontorleder, NAV IT, seksjon Utvikling

  «Vi føler at vi fikk utrolig mye igjen for kurset med deg, og alle de konkrete tipsene du ga oss. De som holder webinarene synes i tillegg at det er mye mer givende både å forberede seg og gjennomføre webinarer i det nye formatet.»

   – Sølvi Killie, Seniorrådgiver, Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

  ANDRE TEMAER:

  «Antje holdt et foredrag for om lag 100 studenter på Høyskolen Kristiania som studerer HR. Foredraget, som handlet om diskrimineringslovverket, var både engasjerende og faglig solid. Hun er så god til å aktivisere tilhørerne, også i et tradisjonelt auditorium! Antje forener grundige forberedelser med et smittende engasjement på scenen og anbefales!»

   – Elin Ørjasæter, førstelektor, Høyskolen Kristiania

  «Antje holdt et 4-timers kurs for 25 ledere av frivilligsentraler i Akershus, november 2017 med tittelen «Kulturmøter og flyktninger». Antje er en superdyktig formidler som byr på seg selv. Kurset var inspirerende og levende med masse relevant kunnskap om kulturforskjeller. Deltagerne ga kurset terningkast 5,7 på evalueringen.»

   – Berit Sandvig, leder Vestby Frivilligsentral og Ragnar Heide, leder Aurskog-Høland Frivilligsentral

  «Antje holdt et foredrag om mangfoldsledelse og diskrimineringslovverket for ca. 50 museumsledere under Det nasjonale museumsmøtet i Fredrikstad 29. mars 2017. Med hennes smittende engasjement ble det høy deltagelse fra salen. Vi fikk en god og oppklarende gjennomgang av regelverket, og tilbakemeldingene fra publikum i etterkant var svært gode.»

   – Even Ødegaard, styreleder seksjon for museumsledelse, Museumsforbundet

  «Vi er glade for at våre frivillige fikk muligheten til et kurs med Antje. Vi fikk mange tilbakemeldinger om at det var inspirerende og tankevekkende. De frivillige var veldig godt fornøyd med denne typen påfyll.»

   – Bærum Frivilligsentral

  «Takk for en flott dag i Frogn kommune. Du leverte! Du har en utmerket måte å tilpasse deg publikum og gir et fint innblikk og forståelse for hvordan ting er som de er. Anbefales på det varmeste!»

   – Gro Paulsen, Frogn Frivilligsentral

  «Antje er en ypperlig foredragsholder! Solid faglig forståelse, levende engasjement og veldig flink til å aktivere tilhørerne. Antje holdt et foredrag om mangfoldsledelse og diskriminering for HR staben i Nofima. Hun kan anbefales på det varmeste hvis man ønsker innsikt og læring i viktige, men til dels krevende temaer.»

   – Johnny Olsen, HR-direktør, Nofima

  «Antje leverte et minnerikt og inspirerende foredrag som var svært relevant og nyttig for vårt arbeid med ungdom, kritisk tenkning og etikk. Antje hadde stålkontroll på sine tilhørere og fikk opp temperaturen i diskusjonene gjennom en veldig engasjerende øvelse. Hun avsluttet vårt lange helgeprogram med et smell! Tusen takk! Anbefaler Antje på det varmeste!»

   – JDaniel H.Nystad, organisasjonssekretær HEF Østfold
  Kine Kvernbråten, instruktør HEF Østfold
  Camilla Kristiansen, instruktør HEF Østfold

  «Antje har god oversikt og kompetanse på feltet mangfold. Hun ga oss en god og inspirerende introduksjon til problemstillingene knyttet til mangfold, og en rask og god oversikt over de juridiske bestemmelsene på området. Hun bidrar med energi og engasjement i sin interaksjon med deltakerne og i sin tilnærming til stoffet. Anbefales!»

  –  Grete Lindseth, avdelingsleder HR/personal, NIBIO

  «Takk for kjempebra foredrag i dag. Det er utrolig mange som har kommet bort i dag og skrytt av presentasjonen.
  Dette er noen av de tingene som ble sagt:
  • Det var et kjempebra og skikkelig morsomt foredrag!
  • Antje sitt foredrag skapte sjeldent høyt engasjement hos de ansatte.
  • Gøy å se at hun er så engasjert og det smittet!
  • Presentasjonen var utrolig fengende og engasjerende.
  • Høyt faglig nivå både på stoffet som ble formildet og selve måten presentasjonen ble holdt på.
  • Temaet er veldig relevant for veiledere i NAV og alle som jobber med arbeidsrettet oppfølging.
  • Antje gjorde et komplisert og vanskelig regelverk både morsomt og lett å forstå.
  • Dette er akkurat den typen faglig formidling med rom for refleksjoner som NAV trenger.
  I lunsjen etter foredraget snakket alle om diskriminering 🙂 »

  – Tilbakemelding fra NAV Gamle Oslo

  «Antje er en faglig dyktig og positiv person med masse kunnskap. Hun leverte et meget fantastisk foredrag som traff midt i blinken i forhold til vår bestilling. I tillegg en vannvittig humor, vi lo så tårene trillet. Hun klarte å inspirere og skape engasjement til å gjøre oss bevisste på om diskrimineringsloven. Hun er også meget hyggelig og jovial person. Anbefales på det varmeste!»

  – Integreringsrådgiver, NAV Østensjø

  «Med sin motiverende stil innbyr Antje Bomann-Larsen til god refleksjon og skaper stort engasjement rundt et tema som er viktig for bla NAV-veiledere. Etter mitt skjønn er Antje med sin åpne og humoristiske opptreden èn av de bedre foreleserne vi har benyttet i vår fagutvikling.»

  – Enhetsleder, NAV Grünerløkka

  «Undertegnede og Norsk Folkehjelp har brukt Antje Bomann-Larsen som kursholder og eksterne veileder på tre forskjellige asylmottak.
  Antje har egenskaper og kunnskap som gjør at hennes kurs/veiledning blir virkelighetsnær til kursdeltakernes arbeidshverdag. Hennes formidlingsevne gjør at deltakerne i stor grad er med på å forme kursene. Kursene med Antje er lærerike og underholdende.”

  – Jorid D. Bertelsen, mottaksleder Veumalléen asylmottak

  Antje holdt et foredrag om diskrimineringsloven for 60 av våre ansatte i museums- og arkivbransjen. Det var imponerende hvordan hun holdt energinivået oppe på slutten av dagen og formidlet det tørre lovverket på en meget inspirerende måte. Antje fikk en rekke gode skussmål i etterkant fra våre medarbeidere og vi satt igjen med viktig lærdom formidlet på en underholdende måte. Anbefales!

  – Hanne Bügel, stabsdirektør i Vestfoldmuseene IKS

  Ta kontakt

  Legg gjerne igjen en uforpliktende forespørsel. Du kan også kontakte meg direkte på:

  e-post: hei@antje.no

  telefon: +47 938 59 163